2019-es Alkotó Energia pályázatok


Gyakran ismételt kérdések

Mikor van a közönségszavazás?

2020. november 23. 08:00 - 2020. december 7. 24:00 között zajlik a közönségszavazás.

Ki vehet részt a közönségszavazáson?

A közönségszavazáson az „Alkotó Energia ÚJRA!” Konyhabútor Pályázat alkotói automatikusan részt vesznek. Annak érdekében, hogy növelni tudd esélyeidet a közönségszavazáson, profiloldaladon megadhatsz egy rövid leírást minden pályamunkádról 2020. november 23-ig. Amennyiben a rövid leírást nem készíted el az adott határidőig, csak képeid fognak megjelenni (nem fog szerepelni semmilyen leírás) a pályázatodnál.

Hogy lehet szavazni a közönségszavazáson?

2020. november 23. 08.00 – 2020. december 7. éjfél között az alkotoenergia.hu oldal Közönségszavazás menüpont alatt látható pályamunkákra lehet szavazni. A szavazásra kiválasztott pályamunka esetén a „Megtekintés” gombra kell kattintani
A " Szavazok erre a pályázatra " gomb felett található mezőbe a szavazónak be kell írnia e-mail címét. Erre az e-mail címre egy üzenetet kap a szavazó, amiben meg tudja erősíteni a szavazatát.

Mit lehet nyerni a Közönségszavazás során?

A Közönségszavazás során a két kategóriában – azaz: 1. Önálló konyhai szekrények felújítása (kredenc, tálalószekrény, vitrin, komód), 2. Komplett konyhabútor és konyha felújítás) kategóriánként 1-1 (tehát mindösszesen 2), a legtöbb szavazatot elérő pályázó fog nyerni, egyenként 25.000 Ft értékű Pentart ajándékcsomagot a Pentacolor Kft. felajánlásából.

Mit tegyek, ha nem akarok részt venni a közönségszavazáson?

Amennyiben pályázatodat feltöltötted az „Alkotó Energia ÚJRA!” Konyhabútor Pályázat keretében az alkotoenergia.hu oldalra és nem kívánsz részt venni a közönségszavazáson, akkor a profiloldaladon tudod jelezni ezt. "Nem kívánok részt venni..." gombot választva pályázatod végérvényesen kikerül a közönségszavazásból.


Adatkezelési tájékoztató és Részvételi szabályzat


2019-es Alkotó Energia pályázatok


Keresés:Eredmények megjelenítése 1-től 99-ig 208 találatból.